Grossiersorganisatie AD Benelux gaat een intensieve samenwerking aan met turbo specialist en leverancier Turbo’s Hoet. Turbo’s Hoet maakt met deze samenwerking een strategische keuze voor een stabiele partner.

AD Benelux is verheugd om ook in deze uitdagende tijd aan dat criterium te kunnen voldoen. Temeer omdat het haar grossiers in staat stelt efficiënt een uitgebreid productgamma te kunnen leveren tegen een concurrerende prijs.

Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de revisie van turbo’s en verkoop van nieuwe turbo’s. Wat dat betreft zijn alle bekende fabrikanten vertegenwoordigd: Turbo’s Hoet is officieel distributeur van Garrett, Borgwarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Alle turbo’s worden geleverd met een complete montagekit voor probleemloze installatie. Daarnaast kunnen zowel grossiers als garagisten gebruik maken van het telefonische helpdesk en de technische documentatie die Turbo’s Hoet beschikbaar stelt.

Tom de Winter, Manager Product Management bij AD Benelux, over de samenwerking: ‘Het was een duidelijke prioriteit om de relatie met Turbo’s Hoet tot stand te brengen. Het is een mooi product in een groeiend marktsegment en daarmee een aanwinst voor het assortiment van AD Benelux. Zeker in combinatie met het specialisme waar onze klanten nu vrij over kunnen beschikken.’

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties