Lantinga biedt Autocrew-concept aan

Lantinga Automaterialen gaat het Bosch garageconcept AutoCrew aanbieden aan zijn klanten in samenwerking met leverancier Havam. Het bedrijf maakte begin september 2010 nog bekend samen met Havam en Bosch een strategisch partnership aan te gaan, onder andere voor Bosch BIS.

Eigenaar Paul Lantinga: "Wij zijn al geruime tijd bezig om een bij ons passend concept te vinden, dat zowel voor ons als grossier als voor onze klanten een oplossing zou kunnen bieden voor de technische ontwikkelingen die zich in hoog tempo voordoen. Voor universele garagebedrijven die graag in een garageconcept de stap naar de toekomst willen maken, maar baas in eigen huis willen blijven, kunnen we nu Bosch Autocrew aanbieden. Inmiddels komen hiervoor de aanmeldingen ook binnen en zullen we binnenkort een aantal contracten kunnen afsluiten."

Lantinga Automaterialen is een automaterialengroothandel in originele kwaliteit onderdelen, banden, gereedschappen, auto-accessoires, schadedelen en kentekenplaten. De onderdelen komen onder meer via Havam, van Heck, Nipparts, Bosch, Febi Bilstein, Kuhne, Valeo en Dayco. Lantinga heeft vestigingen in Emmen, Stadskanaal en Winschoten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.