Lascare is failliet

Lascare Carrosserie in Sliedrecht is op 4 september failliet verklaard door de rechtbank in Dordrecht. Curator mr. Edy Hoogendam heeft alle relaties van het bedrijf per brief op de hoogte gebracht van de uitspraak.

Na ruim vijftien jaar is er dus een einde gekomen aan Lascare als specialist voor de Nederlandse autoschadeherstelbedrijven. Toch leek de groei in het bedrijf te zitten. Zo werd er eind vorig jaar een grote distributieovereenkomst gesloten met Metalak in Tiel en was er sinds 1 april 2012 een samenwerking met Altac in Drachten voor de verkoop en distributie van lasverbruiksartikelen, lastoebehoren en -accessoires. Daarnaast was Lascare vanaf juni officieel distributeur voor het Duitse merk Wera, leverancier van schroefgereedschap.

Lees hier in het Lascare-dossier meer bedrijfsnieuws >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.