Le Kluse en Van Wijngaarden worden AAS Dubbeldam

De autoschadehersteltak van de Dubbeldam Groep krijgt op 1 januari twee nieuwe vestigingen, aanvullend op de bestaande autoschadeherstelvestiging in Hardinxveld-Giessendam. Eigenaar Raymond Dubbeldam bevestigt dat na de overname van Le Kluse in Dordrecht en Van Wijngaarden in Papendrecht de bedrijven onder één naam verdergaan: AAS Dubbeldam Schade.

“De bedrijfsculturen van alledrie de bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan”, vervolgt Dubbeldam. ”Elk bedrijf heeft ook een eigen, mooie geschiedenis en betrokken medewerkers. Door het samenvoegen kunnen we zaken slim combineren in onze werkplaatsen en onze vakmensen optimaal inzetten. De mix van cosmetisch en complex schadeherstel, gecombineerd met een aantal merkerkenningen gaat ervoor zorgen dat we met dit businessmodel een gezond rendement kunnen behalen. Daardoor ontstaat er voldoende ruimte voor investeringen in het optimaliseren van processen en in innovatie”, aldus eigenaar Raymond Dubbeldam.

Ook voor zijn nieuwe vestigingen, kiest Dubbeldam voor de aansluiting bij schadeherstelketen AAS. Directeur Nicole Spenkelink: “De uitbreiding past perfect in onze visie 2020 waarbij leden zelf het verzorgingsgebied invullen afgestemd op het marktpotentieel van het gebied.”

Met de overname van ‘Van Wijngaarden’ wordt ook een bergingsbedrijf toegevoegd aan de dienstverlening van Dubbeldam Schade die naast de autoschadeherstelbedrijven ook een tweetal vestigingen heeft waar schade aan truck, bus en zwaar materieel wordt hersteld. Het bergingsbedrijf zal ook worden ingezet in het optimaal bedienen van klanten van de autoschadebedrijven en zal natuurlijk de bergingswerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers voortzetten evenals het transport van auto’s voor diverse zakelijke partijen.

De Dubbeldam Groep is actief in de schadeherstelbranche en in de maakindustrie. Opgericht in 1966 door Chris Dubbeldam en sinds 1998 onder leiding van zoon Raymond Dubbeldam. Binnen de groep zijn 150 medewerkers werkzaam. Raymond Dubbeldam vertelde openhartig over zijn rendementsvisie in dit interview.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *