Leaseactiviteiten Pon naar VW Leasing

Volkswagen Leasing, onderdeel van Volkswagen Financial Services neemt deze maand de lease-activiteiten van Pon Automotive over. De raad van bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit heeft onlangs besloten dat voor de verkoop geen vergunning vereist is.

Woordvoerder Jacques Gijsen van Pon: “Het is nu een jaar of twee geleden dat alle systemen aan elkaar geknoopt zijn. Nu wordt de bedrijfsvoering overgeplaatst naar Volkswagen Pon Financial Services. Daarbij blijven de mensen zitten waar ze zitten. Het hele overgangsproces is al een paar jaar aan de gang en krijgt nu zijn uiteindelijke vorm.”
De overname betreft de activiteiten rondom operational lease, financial lease en wagenparkbeheer voor personenvoertuigen en lichte vrachtwagens voor Pon-dealers.

Volkswagen Leasing is een leasemaatschappij voor alle Pon-merken. De autodealer is hiervoor het belangrijkste distributiekanaal. Volkswagen Leasing werkt met de labels Volkswagen Leasing, Audi Leasing, Skoda Leasing, Seat Leasing en Volkswagen Bedrijfswagens.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *