Leaseplan koopt Peugeot Experience Center

Per 1 december zal het voormalige Peugeot Experience Center in Breukelen in gebruik worden genomen door Leaseplan Occasions. De verkoop maakt deel uit van het nieuwe business model van PSA Peugeot Citroën Benelux.

Albéric Chopelin, ceo van PSA Peugeot Citroën Benelux: “Het centrum is bijzonder waardevol geweest in de ontwikkeling van Peugeot in Nederland. Met de verkoop van is de transitie van de activiteiten uit Breukelen naar de Nederlandse dealerorganisatie afgerond. Samen met onze dealers zullen wij ons nu richten op het verder optimaliseren van de dienstverlening aan onze klanten.”

Leaseplan

De leasemaatschappij is ervan overtuigd dat de nieuwe vestiging van Leaseplan Occasions even succesvol wordt als de showroom in Veghel. Erik Staat, woordvoerder van Leaseplan Nederland: “Voormalige leaseauto’s zijn geliefde auto’s onder particulieren. Toch heeft nog geen enkele leasemaatschappij een verkoopvestiging voor particulieren die zo centraal in deze regio ligt. Het is voor ons dan ook een unieke kans om hier een showroom te kunnen openen.” In verband met de komst van de nieuwe vestiging in Breukelen zal de verkoop van occasions in Raamsdonksveer vanaf maandag 3 december stoppen.

In september betrokken Peugeot Nederland en Citroën Nederland een nieuw gezamenlijk hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost (Oval Tower). Vanuit deze nieuwe locatie profiteren beide merken inmiddels optimaal van de wederzijdse kennis, services en faciliteiten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *