Lifehammer-team uitgebreid

Life Safety Products (LSP) in Zoetermeer, bekende speler op het gebied van veiligheidsaccessoires voor in de auto, heeft onlangs haar managementteam uitgebreid met de 44-jarige Patrick Bark. Hij heeft tevens een aanmerkelijk belang genomen in het bedrijf.

Samen met oprichter, directeur en aandeelhouder Jan Franken zal Bark de directie voeren. Ook zal zich de komende tijd richten op de exportmarkten.
Het nieuwe directielid heeft de nodige (internationale) managementervaring opgedaan op het gebied van gereedschappen en bevestigingstechnieken, ondermeer in de automotive industrie.

LSP is in 2002 opgericht en vooral bekend van haar Lifehammer. Het bedrijf ontwikkelt deze en andere producten op eigen titel en verzorgt daarvoor wereldwijd de marketing, verkoop en distributie aan auto-importeurs, dealernetwerken en de retail.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.