LKQ Fource werft personeel op race-evenement

Onderdelendistributeur LKQ Fource is voor het eerst evenementpartner van Jack’s Racing Day, een evenement dat van 5 tot 7 augustus plaatsvindt op het TT-circuit in Assen, niet alleen om zijn naamsbekendheid te vergroten, maar ook om nieuw personeel te werven.

Net als in veel andere sectoren zit LKQ Fource te springen om enthousiast, goed personeel. Merel Hendriks, HR-manager bij LKQ Fource: “Het werven van personeel vraagt in de huidige tijd om met leuke en creatieve ideeën te komen. We willen de mensen meer actief opzoeken en vooral laten zien waarom het zo leuk is om voor onze organisatie te werken.”

“Met 120 vestigingen en 180 grossierpartners is LKQ Fource een automotive partner die een serieuze bijdrage kan leveren aan het uitdragen van het evenement. Het programma van Jack’s Racing Day sluit aan bij de interesse van relaties en klanten van LKQ Fource. Omgekeerd bestaat bij ons publiek veel affiniteit met mobiliteit en techniek. Wij heten LKQ Fource als evenementpartner van harte welkom!”, aldus Hilde van Dam namens organisator LDP International.

Promotieteam

Tijdens Jack’s Racing Day zal op zaterdag en zondag een promotieteam aanwezig zijn, bestaande uit medewerkers uit diverse lagen en functies. Aan hen de taak om vanuit hun eigen ervaring potentiële medewerkers te enthousiasmeren, door zichtbaar aanwezig te zijn in het publieke gedeelte van het event, in de paddock bij het Dakar Team van Tim en Tom Coronel en met leuke activiteiten. Ernst Haaksman, commercieel manager bij LKQ Fource: “De bezoekers die afkomen op dit evenement zijn in de basis al geïnteresseerd in alles wat met gemotoriseerd vervoer te maken heeft. In potentie dus mensen die qua profiel geschikt kunnen zijn om te werken in de automotive branche. Door de link met Coronel te leggen, onze eigen mensen het verhaal richting de bezoekers te laten doen en met duidelijke zichtbaarheid op en naast de baan kunnen we laten zien hoe leuk het is om bij ons aan de slag te gaan.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.