Local Car Lease stoot activiteiten Oost-Nederland af

De leaseactiviteiten van Local Car Lease, in Aalten en Helmond, worden gesplitst. Sinds 1 mei zijn de leasecontracten voor Oost-Nederland overgenomen door Regio Lease in Doetinchem, onderdeel van Dago Autogroep.

Na de overname van Auto Langwerden in 2008 door Dago is dit de vervolgstap. Rob Langwerden van Local Car Lease zal zich volledig gaan richten op het werkgebied Zuid Nederland. Dago Autogroep zal door de overname verdere invulling geven aan de groei van haar activiteiten in de Achterhoek en Liemers en de activiteiten autoverkoop, autoverhuur en schadeherstel veder uitbouwen.

De groep is, naast dealer van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens en Seat, servicepartner van Skoda en is actief in Doetinchem, Duiven, Aalten, Ulft en Winterswijk. Tot de Dago Autogroep behoren de bedrijven Regio Lease, Regio Autoverhuur, Autobedrijf Dago en Siebelink Autoschade in Doetinchem.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.