Maarten Bekkers verlaat Autorola

Maarten Bekkers, algemeen directeur van Autorola in België, Luxemburg en Nederland gaat na 10 jaar dienstverband Autorola verlaten. Bekkers wil voor zichzelf beginnen.

“Ik heb altijd al de ambitie gehad om ooit een eigen bedrijf op te starten. De ervaring bij Autorola is fantastisch geweest en de mijlpaal van 10 jaar Autorola is voor mij het perfecte moment om deze stap te zetten”, aldus Bekkers.

Maarten Bekkers startte zijn dienstverband bij Autorola in september 2004 als een van de eerste medewerkers bij de opstart van Autorola Nederland. Hier was hij werkzaam als Sales Consultant om de populaire veilingsite in Nederland mee van de grond te krijgen. In 2010 werd hij directeur Nederland. Toen het team van Autorola Nederland verhuisde van Denemarken naar Nieuwegein kreeg Maarten de opdracht om in België de Autorola vestiging op te starten. Autorola groeide in korte tijd tot een zeer succesvolle speler in de Belgische en Luxemburgse markt.

Samen met de Anwb bouwde Autorola Nederland de Anwb Autoverkoopservice uit tot een groot succes. De Anwb Autoverkoopservice heeft er in Nederland voor gezorgd dat velen gelijkaardige concepten lanceerden, waar de Anwb Autoverkoopservice het meest succesvolle concept blijft.

Bekkers’ laatste werkdag is 31 oktober 2014 en hij zal na deze datum achter de schermen betrokken blijven bij het bedrijf als adviseur. Een vervanger voor hem is nog niet aangesteld en de dagelijkse leiding van Autorola in België, Luxemburg en Nederland zal op interimbasis door Peter Grøftehauge, ceo Van Autorola Group, zelf vervuld worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.