Maasparts start Lageautokosten.nl

Lageautokosten.nl: een website, onderhoudsportal of werkplaatsconcept? “Nee, het is een marketingformule waarmee we consumenten uit de regio groot Rotterdam naar garages sturen die tot het netwerk behoren van grossier Maasparts”, zegt directeur Gijsbert Slob.

Na een voorbereidingstijd van zes maanden, is de formule vanaf half januari operationeel en hebben zich inmiddels negentien universele garages gemeld voor deelname. “Wij constateren een groeiende vraag naar budgetonderdelen bij onze klanten. Garages spelen daarmee al langere tijd in op de vraag van klanten, die scherpe prijzen willen voor onderhoud. Voor veel autobezitters is onderhoud een bezuinigingspost geworden en daar moet je als garage en grossier op inspelen”, vertelt Slob.

Wapen

Lageautokosten.nl zet het prijselement in ieder geval prominent in als marketingwapen, maar wil behalve op prijs, vooral concurreren op de combinatie van prijs en dienstenaanbod. De kwaliteit van het geleverde werk wordt dan ook benadrukt door een garantieaanbod van twee jaar.

Prijzenslag

Doelstelling is om producten bruto minimaal 25 procent goedkoper aan te bieden dan de bestaande producten van A-merken, zoals bijvoorbeeld Bosch, Mann, Brembo, Textar en originele dealeronderdelen.

In het eerste magazine van dit jaar (verschijnt 24 januari) lees je onder andere ook dat Lageautokosten.nl claimt de lage kosten structureel waar te kunnen maken.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1846 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *