Het is inmiddels een beproefd concept: de hobbyhal of doe het zelf-garage. Autorestauratiebedrijf Kaagkevers te Hillegom groeit zelfs in omzet met de ingebruikname van een hobbyhal voor particulieren die hun oldtimer willen restaureren.

Niet iedereen heeft de mogelijk om eigenhandig een auto te restaureren in een garage of een werkplaats. Autorestauratiebedrijf Kaagkevers in Hillegom heeft voor deze groep een 900 vierkante meter grote bedrijfshal geopend die aan particulieren de ruimte biedt om deels zelf aan hun oldtimer te knutselen.

Kaagkevers gaat in de nieuwe opzet ook workshops geven voor het zelf restaureren van een oldtimer. Daarnaast kan de particulier gebruik maken van alle werkplaatstools en zelfs zijn auto spuiten in de nieuwe spuitcabine. Bij grote projecten is er ook een stallingsruimte op de eerste verdieping.

In het jongste nummer van Focwa-magazine vertellen initiatiefnemers Ingmar de Vos en Sander van Hoekelen over de hobbyhal: “Betrekkelijk eenvoudige klussen kunnen particulieren hier zelf doen. Wie zelf geen goed gereedschap heeft, kan dat van ons huren. Maar elke restauratie kent ook werkzaamheden waar de hand van de vakman aan te pas moet komen en dan komen wij in beeld.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties