Marc van Eijl branchemanager Bovag Onafhankelijke Autobedrijven

Marc van Eijl (54) treedt medio april in dienst bij Bovag als branchemanager Onafhankelijke Autobedrijven. Hij heeft een lange staat van dienst in de autobranche en was de afgelopen jaren actief als automotive consultant.

Van Eijl begon in 1989 bij Pon’s Automobielhandel en bekleedde daar tien jaar lang diverse functies. Daarna was hij achtereenvolgens bij Peugeot Nederland, Kroymans Retail Group en DaimlerChrysler Nederland verantwoordelijk voor de occasionprogramma’s, waarna hij in 2008 terugkeerde in Leusden binnen de business unit Retailmanagement. Tevens was hij Compliance Officer bij Pon. Sinds 2014 is Van Eijl actief als zelfstandig automotive adviseur met zijn eigen bureau Marcant Advies.

Na het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman, augustus afgelopen jaar, nam Gerard ten Buuren ad interim de dagelijkse leiding van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven over. Inmiddels is Ten Buuren verkozen tot voorzitter van de onafhankelijken. Marc van Eijl treedt medio april in dienst als branchemanager van de afdeling, die hij samen met Kim van den Berg zal gaan bestieren.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.