Marktplaats weer website van het jaar

Marktplaats Auto’s is wederom gekozen tot Website van het Jaar 2013 in de categorie Automotive. Het is de zesde keer op rij dat Marktplaats door de consument tot populairste autowebsite is uitgeroepen.

De Website van het jaar-verkiezing’ is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door MetrixLab en Emerce. Meer dan 860.000 mensen hebben in september en oktober hun stem uitgebracht via websitevanhetjaar.nl. Zij hadden keuze uit twintig categorieën en konden hun favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp.

“We zijn dankbaar en trots op deze jarenlange erkenning door het grote publiek”, aldus Michiel Aker van Marktplaats.nl. “Deze onderscheiding laat zien dat de gebruikers hun weg op de site weten te vinden en waarderen. Met ons grote aanbod aan auto’s op Marktplaats, willen we onze gebruikers nu en in de toekomst zo goed mogelijk blijven bedienen”.

Met ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand in de groep Auto’s is Marktplaats de autowebsite met het hoogste bezoekersaantal van Nederland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *