Martin den Heijer directeur Rogam

De 45-jarige Martin den Heijer is sinds 1 januari 2012 de nieuwe directeur van Rogam. Hij zal de dagelijkse leiding overnemen van directeur en groot aandeelhouder Hans van Ruiten. Den Heijer werkte acht jaar bij Renault-dealer Auto Haag en bij dealerholding Markeur, als directeur van dochter Motorhuis Leidschendam en Motorhuis Den Haag. Bij Markeur was hij de laatste vier jaar directeur van de leasemaatschappij Multilease.

“Met zijn aanstelling zijn we ervan overtuigd een belangrijke stap te hebben gezet naar een verdere professionalisering van onze groeiende organisatie. Hans van Ruiten zal zich als algemeen directeur meer gaan richten op de strategische ontwikkeling en benodigde heroriëntatie van het verzorgingsgebied, in combinatie met de bouw of verbouw van de verschillende Rogam en Victoria panden”, aldus Rogam in een verklaring.

Rogam heeft na de overname van Egam in 2001 en Autobedrijf Victoria in 2010 in de Rotterdamse regio negen personen-, bestel- en vrachtwagenvestigingen, waar zij de merken Mercedes-Benz, Smart en Mitsubishi-Fuso vertegenwoordigt. Rogam heeft ruim 200 medewerkers en een geplande omzet van zo’n 100 miljoen.

Rogam Groep mag zich ook tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen, blijkt uit het Best Managed Companies-programma. In april 2011 werd Ton Slob commercieel directeur personenwagens bij Rogam-Victoria.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *