Meer flexibiliteit met Kilometer Lease

Kilometer Lease is een nieuw leaseconcept van autoleasemaatschappij Strix Lease Service. Het concept moet meer inzicht in de maandelijkse kosten geven. Daarnaast is de betaling per gereden kilometer.

Als de auto voor de deur staat vallen bovendien de kosten automatisch lager uit door het wegvallen van de variabele kosten.

“Steeds meer organisaties willen flexibiliteit als het gaat om mobiliteit. Omdat ze bijvoorbeeld op projectbasis werken, flexibele krachten inhuren of de leaseauto alleen nog maar functioneel willen inzetten. Wordt er niet in de auto gereden, dan willen organisaties minder kosten hebben”, vertelt Norbert Karthaus, algemeen directeur bij Strix Lease Service tegen Autoleasewereld.nl.

De calculatie bij de traditionele manier van leasen is daarnaast volgens Karthaus een onaangename verrassing achteraf voor menig wagenparkbeheerder. “Leasen is mooi, tenzij je afwijkt. Klanten weten dan vaak niet meer waar ze aan toe zijn. Met deze marktgeluiden zijn we aan de slag gegaan en hebben we Kilometer Lease ontwikkeld.“

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.