Meerderheidsbelang Paul Harms in Mobility Service Nederland

Voormalig ceo van Athlon Car Lease en Better Place Nederland heeft op 1 oktober een meerderheidsbelang verworven in Mobility Service Nederland. Oprichters Patrick Doornbos en Gerben de Groot blijven aandeelhouder en directeur.

“We opereren in een wereld waarin verschillende vormen van mobiliteit elkaar aanvullen, stimuleren en aflossen. Denk aan de integratie van OV met personenautogebruik, auto delen, auto poolen, carless drive en elektrische mobiliteit. Patrick en Gerben hebben met hun team een ongelooflijke prestatie geleverd door tijdens de financiële en economische crisis een prachtig klantgericht en goed renderend bedrijf neer te zetten. Ik kijk er naar uit onze krachten te bundelen en dit succes verder door te laten groeien”, aldus Paul Harms.

Mobility Service Nederland is opgericht in 2008 en sinds de start gevestigd tegenover het vliegveld op Groningen Airport Eelde. Op dit moment heeft het bedrijf met ruim 1.900 leaseauto’s in beheer een jaarlijkse omzet van ruim twintig miljoen euro met een portfolio van 27 miljoen euro. Het bedrijf rekent erop nog ruim voor het einde van dit jaar de grens van 2.000 leaseauto’s te bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.