Meerderheidsbelang Rupro Beheer in Rokafast

Rupro Beheer, moederbedrijf van onder meer Amtech Automotive, Explora en Rema Tip Top, heeft op maandag 12 maart 2012 een meerderheidsbelang genomen in Rokafast. Dit is een groothandel en importeur in bevestigingsmaterialen, gereedschappen en verbruiksmaterialen aan het midden- en grootbedrijf.

“Met Rupro als partner kunnen wij onze groei verder continueren. Dit doen we door gebruik te maken van het Rupro-netwerk op industrie- en automotivegebied. We verwachten vrij snel het aantal vestigingen uit te gaan breiden binnen Nederland. Daarnaast hebben wij nu de mogelijkheden om onze positie als importeur verder te versterken”, zegt Ronald Kroes, directeur en aandeelhouder van Rokafast.

Frans Gazendam, algemeen directeur Rupro Beheer: “Rokafast is een zeer welkome aanvulling, die de positie van Rupro Beheer, op de werkvelden waarbinnen we actief zijn, verbreedt en verstevigt. Ook kunnen wij optimaal gebruik maken van synergievoordelen die deze overname met zich mee brengt.”

Het laatste nieuws dat hiervoor van Rupro kwam, is dat topman Bernard de Graaf was toegetreden tot het bestuur van Autovaksectie Garage Uitrusting (GU) van RAI Vereniging. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.