Megaveiling van BCA

BCA Autoveiling in Barneveld organiseert op donderdag 29 december een megaveiling, waarop 350 tot 400 auto’s onder de hamer zullen gaan. De veiler kan dit doen, doordat leasemaatschappijen aan het einde van het jaar aanzienlijk meer ex-leaseauto’s aanbieden dan gebruikelijk.

Het grootste deel van de auto’s die volgende week worden aangeboden betreft courante modellen met een volledige onderhoudshistorie. Bijzonder is dat bijna alle auto’s die worden geveild, niet eerder voor verkoop zijn aangeboden. Bovendien is deze speciale veiling toegankelijk voor alle bij BCA geregistreerde autobedrijven. De BCA showroom zal vanaf 9.00 uur open zijn en de veiling start om 10.00 uur.

Om de veiling een extra feestelijk tintje te geven, zijn er voor kopers van vooraf geselecteerde auto’s prijzen te winnen, zoals Ipads, radiografisch bestuurbare helikopters en eindejaarsloten van de Staatsloterij.

BCA Autoveiling in Barneveld introduceerde in juni nog de module Prijsmeester.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.