Selsia, een organisatie van tachtig schadeherstelbedrijven in Engeland, Schotland en Ierland, heeft zich onlangs aangesloten bij de organisaties van ASN in Nederland en België. Hiermee telt Car Repair Europe nu in totaal 170 vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux. Daarmee is de organisatie één van de grootste onafhankelijke netwerken van schadeherstelbedrijven geworden.

Peter Lammerts en Henk Raven hebben recent de directietaken van ASN Groep overgedragen aan René Louter, zodat zij zich kunnen concentreren op de verdere ontwikkeling van een Europees netwerk onder de naam Car Repair Europe. Het streven is binnen drie jaar in zo’n zes landen actief te worden met Car Repair Europe.

De ASN-organisatie heeft een omzet van 125 miljoen euro. Ons land telt 70 vestigingen en nog eens 22 locaties in België en Luxemburg.

Vlnr: Neil Marcus (marketing directeur Selsia), Nev Dickson (commercieel directeur Selsia), Neville Lidford (operationeel directeur Selsia), Henk Raven en Peter Lammerts (directeuren CRE).

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties