Menno Schonlank directeur Valeo Duitsland

Naast zijn huidige functie als algemeen directeur van Valeo Service Benelux, is de 47-jarige Menno Schönlank benoemd tot algemeen directeur van het bedrijf in Duitsland. Daarnaast is hij actief als voorzitter van Exponentia in de Benelux.

Overigens blijft Schönlank verantwoordelijk voor Valeo in Noord-Europa, het logistieke platform van de Valeo Group voor Scandinavië, Duitsland en de Beneluxlanden, gevestigd in het Brabantse Helmond.

Valeo Service levert premium onderdelen en diensten voor zowel personenauto’s als trucks en heeft productprogramma’s in de aftermarkt met 269 productlijnen, die 13 voertuigfuncties afdekken voor personen- en bedrijfswagens. De producten en diensten voor de Benelux worden geleverd via het Noord-Europese distributiecentrum in Helmond.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.