Mijngrossier.nl verbetert website

Mijngrossier.nl heeft vanaf nu meer interactie met de bezoeker door melding van belangrijk nieuws, attentie voor aanbiedingen en integratie met sociale media. De doelstelling van de nieuwe opzet is om de website nog meer als kennisbron te profileren.

Er is binnen de nieuwe opzet veel ruimte gereserveerd voor nieuwsberichten, waar websitebezoekers direct op kunnen reageren. Daarnaast vind je er nu onder meer ook de resultaten van een dakkoffertest, technische tips over tweedelige vliegwielen, nieuwe gloeibougies en productfilmpjes. Bij een geopend artikel worden nu ook gerelateerde (nieuws)berichten getoond.

Binnen de vernieuwde website is het mogelijk om via de kentekenmodule binnen een muisklik een overzicht van alle beschikbare onderdelen voor een specifieke automodel op te vragen. Het bestellen van de juiste auto-onderdelen, gereedschappen en diagnoseapparatuur wordt hiermee vereenvoudigd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *