SW Systems, onderdeel van de Metalak Groep, is sinds 1 maart 2012 de exclusieve importeur van Sherwin Williams lakken en coatings voor de Benelux. SW Systems blijft in de marktbewerking richting auto- en truckschadebedrijven en industrie gebruik maken van het bestaande dealernetwerk (lakgrossiers).

Volgens directeur Bas van de Ven van de Metalak Groep sluit het verwerven van het importeurschap van Sherwin Williams naadloos aan bij de strategie van zijn organisatie. “De markt is zeer dynamisch en zowel in de Belgische als Nederlandse markt ontwikkelen de schadebedrijven en industrie zich in een hoog tempo door. Om huidige en nieuwe klanten te kunnen blijven helpen, moeten we meegroeien in schaal, in producten en in dienstverlening. Deze stap draagt bij aan die ontwikkeling.”

Sherwin Williams heeft in de Benelux een omzet van één miljoen euro, voornamelijk in België. Van de Ven verwacht deze omzet al snel te kunnen verdubbelen. Sherwin Williams is wereldwijd een bekende producent van hoogwaardige laksystemen voor zakelijke en particuliere gebruikers. Deze onderneming heeft haar hoofdkantoor in Cleveland (Verenigde Staten) en is actief in meer dan 109 landen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties