Het keurmerk Best Buy blijkt een succesnummer. Sinds de lancering van Best Buy begin oktober zijn er nagenoeg 6.000 wiellagers, koppelingen en distributiekits binnen een range van 300 artikelnummers via mijngrossier.nl besteld.

Aan het assortiment zijn drie productgroepen toegevoegd, namelijk: Repsets DMF, tweemassavliegwielen én fabrieksnieuwe turbo’s. Mijngrossier.nl heeft reeds een breed assortiment turbo’s beschikbaar van Turbo’s Hoet en Turbojetzt. Hier zijn fabrieksnieuwe turbo’s aan toegevoegd van gerenommeerde merken als Garrett, BorgWarner (3K) en Schwitzer, direct met het keurmerk Best Buy. Zo is de garagist verzekerd van OE-kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs. De fabrieksnieuwe turbo’s worden zelfs geleverd inclusief montageset indien van toepassing.

De introductie van Best Buy door Mijngrossier.nl in oktober 2013 betekende het einde van een tijdperk. Traditionele fabrikantenprijslijsten met geadviseerde brutoprijzen zijn hiermee losgelaten. Het Best Buy-concept vormt een eigen, dynamische prijsstrategie en is daarmee voor alle partijen in de bedrijfskolom een keurmerk voor de best mogelijke inkoop- en verkoopprijs.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties