Milieupremie op Earthlift

Tijdens Autovak RAI 2011 heeft Stokvis Equipment de Varta Innovatieprijs gewonnen met de Earthlift van Stertil-Koni. De equipmentleverancier geeft nu een flinke Milieupremie voor alle sets mobiele Earthlift hefkolommen die vanaf de Autovak tot en met 31 mei 2011 verkocht worden.

Deze Milieupremie betekent dat er tijdelijk geen meerprijs betaald hoeft te worden voor de ‘groene’ uitvoering en er dus voor dezelfde prijs als de ‘standaard’ draadloze 8,2 tons mobiele hefkolommen een set ‘groene’ Earthlifts kan worden aangeschaft.
"Voor de tweede generatie Earthlifts wordt op de ontwikkelingsafdeling in Kootstertille (Friesland) alweer hard gewerkt aan verdere rendementsverbeteringen voor de toekomst", aldus Stertil-Koni’s verkoopleider Alfred Kooi.

De Stertil-Koni Earthlift is de enige mobiele hefkolom ter wereld met een regeneratief energie terugwin systeem en een puur Nederlands product.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *