Mobiele website Focwa autoschade

Focwa Autoschade is gestart met een mobiele versie van haar website. Op de mobiele website staan handige tips over hoe te handelen bij autoschade, maar er kan bij schade ook direct contact worden opgenomen met een autoschadeherstelbedrijf in de buurt.

“Wie op de mobiele telefoon in Google zoekt naar autoschade of autoschadeherstel komt snel uit bij de mobiele en vereenvoudigde versie van Focwa-autoschade.nl“, aldus Focwa Vereniging Schadeherstel.
Steeds meer mensen maken gebruik van een smartphone met internetverbinding en zoeken informatie via mobiele diensten. Van de Nederlanders gebruikt op dit moment 36 procent mobiel internet, terwijl dat percentage in 2007 nog maar op twintig procent lag.

Focwa Schadeherstel hoopt op het jaarcongres in september een nieuw keurmerk te presenteren, dat de kwaliteit waarborgt van het door Eurogarant-bedrijven geleverde werk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *