Motorhuis herstructureert

De afgelopen periode heeft Motorhuis, mede door de acquisitie van Bulters Autogroep, een stevige groei doorgemaakt. Om haar verkooporganisatie nog beter af te stemmen op het marktpotentieel van de diverse merken, heeft de directie besloten tot herschikking van de organisatiestructuur.

Harald Franke is per direct benoemd tot Directeur Verkoop Dealerbedrijven. Franke is al jaren werkzaam in de automotive sector en de laatste tijd heeft hij diverse managementfuncties binnen Motorhuis bekleed.

Onder Franke zijn verantwoordelijkheid is Dick van Tuijl inmiddels tot Manager Citroën Motorhuis benoemd. Hij is hierdoor eindverantwoordelijk voor alle Citroën-activiteiten binnen Motorhuis. Van Tuijl is sinds 2002 in dienst bij Motorhuis.

Als Manager Opel Motorhuis is per 1 maart 2012 Eric Reversma in dienst getreden. Hij is eindverantwoordelijk voor alle Opel-activiteiten en afkomstig van Fiat Group Automobiles Netherlands.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *