MPM preferred supplier Fource

MPM International Oil Company is nu preferred supplier van het eigen netwerk van Fource Automotive Source. Het Full Fource netwerk bestaat inmiddels uit 85 overgenomen vestigingen door Sator-LKQ en 48 Full Fource Partner vestigingen. MPM is het derde oliemerk dat Fource op de plank heeft liggen.

Door de overname van klanten begin 2014 is Sator direct afnemer van MPM geworden; de oliemaatschappij beleverde al jaren onder andere Rijsbergen, GHS Heuts/Slager en VEAM. De samenwerking is een logisch gevolg van de huidige ontwikkelingen en het succes uit het verleden. Tot 2006 is MPM altijd hoofdleverancier geweest van Sator Holding en de werkmaatschappijen. MPM International Oil Company is een toonaangevende leverancier van smeermiddelen in Nederland en verwerft met deze samenwerking een sterke positie in de BeNeLux.

Het assortiment aan smeermiddelen binnen Fource is met de toevoeging van MPM compleet; een aanvulling op het kwaliteitsmerk Valvoline en het budgetmerk Triple QX. Daarnaast is de toevoeging van MPM als leverancier ook een verrijking van de kennis over smeermiddelen. Johan van der Hoeven, director Fource Automotive Source: “Met deze stap zijn we een veel completere leverancier geworden en kunnen we de markt nu nog beter bedienen in hun smeermiddelen behoefte.” Het eigen netwerk van Fource (eigen vestigingen en Full Fource Partners) kan direct van start met een nieuwe strategie op olie: Good, Better, Best. “Een compleet assortiment smeermiddelen met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Voor ieder wat wils. Niet of/of, maar en/en. Compleet in lijn met onze missie”, aldus van der Hoeven.

Good, Better, Best

Good, Better, Best staat voor de nieuwe strategie op olie. MPM (Better) is het basismerk in de nieuwe strategie en heeft een complete productlijn van meer dan 350 verschillende producten, waarmee ruim 99% van het wereldwijde wagenpark kan worden onderhouden. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn volledig samengesteld naar de verplichte eisen van autofabrikanten. De merken Valvoline (Best) en TQX (Good) maken de strategie compleet.
MPM is vanaf nu beschikbaar via het Full Fource netwerk. België en Luxemburg krijgen de beschikking over de MPM producten via Van Heck Interpieces.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.