Mywheels doet campers over aan Goboony

Platform voor deelauto’s Mywheels draagt al zijn campers over aan Goboony.

Goboony is Mywheels, dat inmiddels 25 jaar bestaat, in korte tijd voorbijgestreefd op het gebied van camperdelen. Dankzij crowdfunding is het bedrijf van Mark de Vos en Foppe Mijnlieff in drie jaar tijd zo groot geworden dat Mywheels heeft besloten zich volledig op de gewone deelauto te richten en het delen van campers over te laten aan Goboony.

Camper-delen

“Het stilstaan van campers is nog veel erger dan bij auto’s,” vertelt Mark de Vos (foto links). “De samenwerking met autodeelspecialist Mywheels leert ons veel over alle hordes die genomen moeten worden om delen voor iedereen succesvol te maken. Wij zijn dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun jarenlange ervaring en dat zij de campers op hun platform met ons willen delen.” Er staan inmiddels 1700 campers op het platform, waarmee al 15.000 mensen van een vakantie hebben genoten. Zonder dat er één extra camper voor geproduceerd hoefde te worden. De Vos: “De vraag naar deelcampers is groot. In 2017 zijn we met 300 procent boekingen gegroeid ten opzichte van 2016. Ik denk dat we over vijf jaar naar 50.000 deelcampers gaan groeien.” Meerwaarde De campereigenaren worden met workshops, e-books en directe support geholpen bij het camperdelen door Goboony. Mark de Vos: “Mensen ervaren dat het camperdelen niet ‘spannend’ is, maar juist heel leuk. Onze missie is iedereen ultieme vrijheid met een camper te laten ervaren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3823 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters