Navco exclusief partner Opel Nederland

Navco International in Helden heeft onlangs bekend gemaakt dat zij als exclusief partner zal optreden van General Motors Benelux. Het bedrijf zal de Tom Tom Connect voor Opel leveren, een nieuwe productlijn voor semi-geïntegreerde navigatie.

De navigatie-oplossing van Tom Tom wordt geïntegreerd in de auto en biedt een volwaardige navigatie met live services, HD Traffic en dynamische routes. Het systeem zal beschikbaar zijn voor de Opel Astra, Corsa, Meriva, Insignia en Zafira.

Met Tom Tom HD Traffic ontvangen bestuurders de meest actuele verkeersinformatie voor hun route, live op de semi-geïntegreerde navigatiesysteem. Alleen Tom Tom maakt gebruik van werkelijke snelheidsgegevens van miljoenen gebruikers om op elk moment in de tijd de snelste route te kunnen berekenen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *