Nederlandse dealermedewerkers VW bij beste ter wereld

Een team van Nederlandse Volkswagen dealermedewerkers heeft de tweede plaats behaald bij de Volkswagen Worldcup. Bij deze competitie nemen de beste dealermedewerkers ter wereld het individueel en als team tegen elkaar op. Verkoopadviseur Peter Muller van Pon Dealer in Barneveld zorgde ook voor individueel succes: hij werd derde bij de competitie voor verkopers.

Deelnemers waren de beste verkoopadviseurs, magazijnmedewerkers, monteurs en serviceadviseurs van Volkswagen uit 68 landen. Voor Nederland waren dat achtereenvolgens Peter Muller van Pon Dealer, Walter van Soest van Van Beynum, Thijs Veenstra van Auto Century en Chris Kits van Auto Bourguignon. Zij streden individueel binnen hun vakgebied en als nationaal team bij een team challenge.

Team Nederland presteerde uitstekend en eindigde als tweede van de wereld dankzij hoge individuele scores en perfect teamwork. Daarmee liet het gedreven oranjeteam zien dat de Nederlandse Volkswagen-organisatie op hoog niveau acteert op het gebied van verkoop en service. Kers op de taart was de podiumplaats voor Verkoop Adviseur Peter Muller van Pon Dealer uit Barneveld. Hij werd uitgeroepen tot de nummer 3 van de wereld en tweede van Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *