NGK maakt e-learning makkelijker

NGK Spark Plug Europe heeft haar gratis internetmodule E-learning aanzienlijk vernieuwd. De module voor E-learning is nu interactiever en gebruiksvriendelijker geworden. Daarnaast bevat het ook meer informatie.

Deze training is bedoeld voor werkplaatsen, distributeurs en consumenten om vertrouwd te raken met de werking, het ontwerp en de diagnose van bougies, gloeibougies, lambdasensoren en nu voor het eerst ook bougiekabels. Bovendien kunnen geregistreerde gebruikers aan het eind van ieder hoofdstuk hun kennis testen via een quiz. Als ze slagen voor de test, ontvangen ze een certificaat om te bevestigen dat ze zich met succes de kennis eigen hebben gemaakt. Als ze voor alle vier de quizzen geslaagd zijn, worden ze beloond met een Master Certificate. Een geanimeerde automonteur loodst de gebruiker door alle hoofdstukken van het e-learningpakket.

“Het nieuwe e-learningpakket van NGK vormt een nieuwe maatstaf op het gebied van interactiviteit en informatie”, zegt Oliver Posati, teamleider van het productmanagementteam.

NGK is inmiddels uitgegroeid tot de op één na grootste producent van OE-gloeibougies voor autofabrikanten. Dat komt mede door de nagenoeg exclusieve toelevering van gloeibougies aan Mercedes-Benz.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.