NGK Spark Plug leverancier van het jaar

De aandeelhouders van Autodistribution International (ADI) hebben NGK Spark Plug Europe voor het eerst uitgeroepen tot Supplier of the Year 2010. De fabrikant van bougies en lambdasensoren heeft de hoogste score behaald in alle categorieën van ADI’s jaarlijkse leveranciersbeoordeling.

NGK kreeg de beste beoordelingen van ADIs partners verspreid over heel Europa, onder andere voor het internationale assortiment, de bezorging en de levertijden. NGK scoorde bovendien bovengemiddeld in vrijwel alle overige categorieën en kreeg uitstekende beoordelingen in de zeer belangrijke categorieën QE Quality en Marketing.
“We zijn heel trots op het feit dat we deze prestigieuze prijs voor het eerst hebben gewonnen”, aldus Norbert Schmalfuß van NGK.

NGK levert al negen jaar producten aan ADI en haar negentien nationale partners in Europa. Het totale ADI-netwerk bestaat uit ongeveer 500 groothandels en meer dan 2.000 verkooppunten in meer dan 26 landen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.