Nico Treur start Support 4 Automotive

Support 4 Automotive is de naam van het nieuwe bedrijf van voormalig AD Benelux-formulemanager Nico Treur. De dienstverlener in de autobranche ondersteunt merkgebonden en merkonafhankelijke bedrijven bij de aftersalesactiviteiten.

“Aftersales in automobielbedrijven omvat een breed scala aan activiteiten en ontwikkelt zich voortdurend”, zegt Treur. “Natuurlijk is er allereerst het dagelijkse werk. Maar daarnaast moeten ondernemers zich ook verdiepen in hun toekomst. Zaken als zicht en grip houden op de steeds meer eisende klant, een goed gestroomlijnde interne organisatie, inspelen op nieuwe technieken en markttrends, overwegingen om aan te sluiten bij een formule, het hoort er tegenwoordig voor een goede bedrijfsvoering allemaal bij.”

De basis bij het advies van het bedrijf zijn vier supportpakketten die elk een ander deel van de bedrijfsvoering behandelen. Treur: “Pakket Essentials geeft een helder beeld over in hoeverre klanten terugkomen en wat mailings opleveren. Performance brengt sterktes en verbetermogelijkheden van de aftersalesorganisatie in kaart. Formula One begeleidt een autobedrijf naar aansluiting bij de best passende garageformule en het pakket Individual helpt bij ontwikkeling van een eigen concept.” Support 4 Automotive is ook voor losse projecten inzetbaar op het gebied van marketing, HRM, administratie, techniek, training, ICT, onderdelen en logistiek. Dit doet zij samen met parters als I-Motive en Autoperspectief.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.