Nieuw: Classic Color Partner

Standox zal een nieuw concept op Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg presenteren genaamd Classic Color Partner. Hiermee kunnen schadebedrijven de markt voor oldtimers en klassieke voertuigen bewerken.

Volgens de lakfabrikant zijn veel schadeherstellers op dit moment op zoek naar nieuwe marktsegmenten en kan de doelgroep van oldtimers en klassieke voertuigen een interessante uitbreiding betekenen.

Speciaal daarvoor heeft Standox een marketingpakket ontwikkeld, zodat schadebedrijven dit op een professionele manier kunnen promoten. Het pakket bestaat uit een muurschild, gepersonaliseerde brochures, advertenties, een video en banner display.

Standox doet ook mee aan de Schadeplein Quiz Hardenberg 2012. Elke beursdag zal op het Schadeplein de winnaar bekend worden gemaakt en een hoofdprijs worden uitgereikt.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *