Nieuw onderhoudsprogramma Ferrari

Sportwagenfabrikant Ferrari introduceert een nieuwe onderhoudsprogramma, waarbinnen ongeacht het aantal gereden kilometers alle vaste onderhoudsbeurten gedurende zeven jaar worden vergoed. Het onderhoud is gekoppeld aan de Ferrari California, 458 Italia en FF die sinds 15 maart worden afgeleverd.

Het programma is ontwikkeld op basis van een jaarlijkse onderhoudsbeurt gedurende zeven jaar. Aangezien er geen sprake is van een kilometerbeperking binnen het programma, kunnen eigenaren die de service-intervals op basis van gereden kilometers bereiken (iedere 20.000 kilometer), hun auto vaker dan eenmaal per jaar laten onderhouden.

Het onderhoudsprogramma voorziet in alle standaard onderhoudselementen en is overdraagbaar op een nieuwe koper, wanneer de auto van eigenaar wisselt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.