Nieuw service centre voor Athlon

Athlon Car Lease heeft vanmiddag haar tweede service centre geopend in Almere. Er is al sinds april 2009 eenzelfde servicebedrijf in Lisserbroek. Athlon gaat de komende tijd nog meer vestigingen openen in Nederland.

In de nieuwe vestiging in Almere gaat ondernemer Frank Beelen uit van ongeveer 30 tot 35 werkplaatsdoorgangen per dag. Schadeherstel, behalve ruitreparaties, en eventueel uitlijnwerkzaamheden worden uitbesteed.

Marc Kurstjens, operationeel directeur Athlon: "Leaserijders hoeven niet meer voor verschillende werkzaamheden aan de auto meerdere afspraken te maken bij verschillende leveranciers. Athlon Car Lease verzorgt de werkzaamheden op één locatie. Wanneer berijders hun auto brengen voor onderhoud, zorgt het Athlon Service Centre ervoor dat ook ruitschades of vervanging van banden meteen worden meegenomen. Ook wordt de leaserijder zelf gebeld als het tijd is voor een onderhoudsbeurt."
Volgens Kurstjens is de opzet van het concept uniek, omdat leegstaande showrooms naar werkplaats omgezet kunnen worden. "In de toekomst zal dit zeker vaker voor gaan komen." Explora en Brekupa hebben de inrichting van de werkplaats verzorgd op het gebied van materiaal, lucht- en olievoorziening.

Klanten van de leasemaatschappij die zelf hun auto langsbrengen krijgen vervangend vervoer, maar er is ook een gratis haal- en brengservice.

Lees in Aftersales Magazine 5 een interview met Kurstjens over het Athlon Service Centre. Klik hier voor het artikel >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.