Nieuw: Vovas, onafhankelijke Volkswagen Audi specialisten

Een aantal voormalig Volkswagen-dealers heeft eind december 2011 gezamenlijk de organisatie van onafhankelijke Volkswagen en Audi specialisten Vovas opgericht. Dat is nu bekend geworden. Inmiddels heeft de vereniging acht leden. Men verwacht in de komende periode te groeien, zowel in het aantal leden als activiteiten.

Marko Hagen, mede-initiatiefnemer en voorzitter van Vovas: “Het eisenpakket dat onder andere door de importeur aan de dealers wordt opgelegd gaat ver, soms te ver. Kijk maar eens naar de huisvestingsvoorwaarden; een hoge kostenpost die zwaar drukt op de begroting van de dealers. Vovas-specialisten zetten hun activiteiten voort met dealerkwaliteit tegen betaalbare prijzen.”

Corné Stange van Auto Kar te Steenbergen voegt daaraan toe dat de passie voor de merken vanuit de lange ervaring bij alle partners zeer groot is. “Zij kennen alle modellen en bouwjaren nagenoeg blindelings; dat zegt wel iets over het kwaliteitsgehalte en heeft voordelen voor de klant. Op de nieuwere modellen spelen we in door continu trainingen bij de importeurs te volgen.”

Kennisoverdracht is een belangrijk speerpunt van de vereniging, maar ook het gezamenlijk aanbieden van mobiliteitgarantie, onderhoudsafspraken met leasemaatschappijen en zichtbaarheid van de aangesloten Vovas-leden in de markt.

Het eerste bestuur wordt gevormd door Rob Haafkes van Auto Haafkes in Goor, Maurice Smit van Garage WW Smit in Amsterdam en Corné Stange van Auto Kar in Steenbergen. Voorzitter is Marko Hagen van Voorraadlease.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *