Nieuwe aanbieder autogaranties

De markt voor autogaranties is een nieuwe aanbieder rijker: Autogarantie.nl. Doel is om autobedrijven laagdrempelig en tegen gunstige tarieven een garantie af te kunnen geven op verkochte occasions. Reparaties onder garantie kan het bedrijf zelf uitvoeren en worden door de verzekering vergoed.

Directeur en initiatiefnemer Philip van Breukelen van Autogarantie.nl: “Autobedrijven sluiten discussie achteraf uit door bij ons een garantieverzekering af te sluiten. Onze regels en voorwaarden zijn helder dus discussie achteraf is niet nodig. Bovendien zijn de kosten laag. Dankzij Autogarantie.nl koopt de klant met vertrouwen.”

Per verkochte auto betaalt het autobedrijf een premie voor naar keuze 6 of 12 maanden garantieverzekering. Het eigen risico bedraagt slechts 75 euro en het verzekerde bedrag is 4000 euro (excl. btw). In de praktijk is dat voldoende voor een complete vervanging van motor of versnellingsbak. Niet alleen die delen zijn verzekerd, ook bijvoorbeeld elektrische componenten, remmen en aircocompressor vallen onder de dekking.

Deelnemende autobedrijven ontvangen inloggegevens voor de website en kunnen zelf, na een verplicht protocol, een verkochte auto aanmelden. Autogarantie.nl heeft de verzekering ondergebracht bij een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.