Nieuwe Christ-systemen

Christ Wash Systems viert dit jaar haar 25-jarige jubileum en heeft vele nieuwe producten op de markt gezet als portaalwasinstallaties, de gepatenteerde knikborstel, de nieuwe kunststof platenband, de extra zijkantdroging voor bestelauto’s en het nieuwe borstelmateriaal Sensotex Premium.

Op Autovak RAI 2011 heeft Christ een aantal nieuwe producten tentoongesteld, zoals het nieuwste model carwash Sirius C-16 voor het onderste segment. Dit nieuwe concept zorgt voor een lager stroomverbruik. De contourvolgende dakdroger is uitgebreid met twee zijdrogers.

De tweede generatie van de Primus C-150 heet C-169 en heeft een extra zijdrogersysteem, dat nieuw in de portaalvoet geïntegreerd is. De dakdroger is technisch geoptimaliseerd en het wassysteem draag het Greenline-label vanwege hogere milieuvriendelijkheid. Daarnaast heeft het onder meer een roterende onderbodemwasser, hoge druk rondom met 85 Bar en diverse betaalmogelijkheden.

Op Autovak is ook de nieuwste wasstraat gepresenteerd, de Christ Hybrid Express, die volledig van RVS voorzien is en hydraulisch aangedreven. Deze straat is energiezuiniger dan zijn voorgangers en heeft een kunststof platenband waar wielen tot 360 mm breed op kunnen. Verder zijn er minder slijtdelen ingebouwd en zijn er aanpassingen gedaan zodat velgen/wielen en wielophanging minder kunnen beschadigen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *