Nieuwe directeur OOMT/Bedrijfsraad

Met ingang van 15 augustus is Betsie Brink de nieuwe directeur OOMT en Bedrijfsraad Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. Zij volgt Bea Berndsen op, die onlangs startte als directeur bij OBT.

“Ik kijk ernaar de leiding op me te nemen van bureau OOMT en de Bedrijfsraad. Springlevende organisaties met meer dan zestig initiatieven om trots op te zijn”, aldus Brink. Tot voor kort was Brink manager bij Fundeon (Kennis- en Adviescentrum Bouw en Infra) waar zij verantwoordelijk was voor de uitvoering van sectorale dienstverlening op het gebied van loopbaanontwikkeling, certificering leermeesters en duurzame inzetbaarheid.

OOMT is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de mobiliteitsbranche en maakt zich sterk voor vakmanschap. De Bedrijfsraad is het cao- en overlegplatform van werkgeversorganisatie BOVAG en werknemersorganisaties FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.