Nieuwe directieleden Business Lease Group

Business Lease Group heeft haar directie vernieuwd en Philip Aarsman benoemd tot algemeen directeur van Fleetmanagement Services en Businesslease Roemenië. Stijn Otten volgt hem op als directeur Innovatie en Business Development.

De 54-jarige Philip Aarsman is nu algemeen directeur van het onlangs overgenomen Roemeense leasebedrijf FMS in Boekarest. Hiervoor maakte hij deel uit van de directie van Business Lease Group, waar hij sinds 2007 verantwoordelijk was voor Business Development. Daarvoor was hij ruim zeven jaar verantwoordelijk voor de Centraal Europese activiteiten.

Met zijn benoeming zal Aarsman de transitie van FMS naar een Internationale Business Lease organisatie begeleiden. Verwacht wordt dat deze fase in de zomer van 2015 is afgerond, waarna FMS verder gaat onder de naam Business Lease Roemenië.

Stijn Otten is dertig jaar en wordt als directeur Innovatie en Business Development verantwoordelijk voor zowel marktontwikkeling, innovatie als productontwikkeling. “Vanuit zijn tijd bij laaddienstverlener The New Motion brengt hij ruime ervaring mee op het gebied van innovatie, nieuwe mobiliteit en het faciliteren van snelle groei. Er is bewust gekozen voor kennis en kunde van buiten de leasemarkt om op een nieuwe manier te kijken en om te gaan met de mogelijkheden die de Europese mobiliteitsmarkt biedt”, aldus Business Lease Group.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.