Nieuwe formule binnen Group Auto

Group Auto Nederland presenteerde tijdens het eigen klantencongres de nieuwe formule Auto Excellent en een menukaart vol diensten voor De Vrije Garage. Bovendien werd Federal Mogul als leverancier van het jaar gelauwerd.

Belangrijkste nieuws echter was de lancering van de (voor ons land) nieuwe formule Auto Excellent. Uit de lijst met ‘indicatieve aanstellingseisen’ blijkt dat met de formule gemikt wordt op Bovag-leden met apk2-erkenning en een ROB-aansluiting. Ook de aanwezigheid van aircoservice en een monteursteam dat beschikt over de juiste competenties, apparatuur en technische data is omschreven.

Wat betreft klantbenadering en service ontbreken evenmin eisen zoals een wifi-verbinding voor gasten, mobiliteitsgarantie en leenauto. Zowel voor de autotechnische data, de diagnoseapparatuur, het gebruikte automatiseringspakket en de partner voor de mobiliteitsregeling geldt dat er homologeerde bedrijven zijn waarmee het Auto Excellent-lid kan werken.

Menukaart

Ook de vrije garagist die vrijheid hoger waardeert dan aansluiting bij een fullservice formule kan terecht bij Group Auto. Het Menu De Vrije Garage omvat technische trainingen, maar ook technische data (Tec RMI) en een technische helpdesk (Mivar). Op marketingvlak is er van alles mogelijk, variërend van advertenties, flyers tot aan beelden voor gebruik op narrowcasting-systemen. Alles is geheel volgens het menukaartprincipe, modulair is, opgebouwd: de Vrije Garagist beslist zelf wat gewenst is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.