Nieuwe NGK-catalogi voor distributeurs en werkplaatsen

NGK Spark Plug Europe heeft twee nieuwe catalogi beschikbaar voor distributeurs en werkplaatsen van autobedrijven. Een groot aantal nieuwe voertuigtoepassingen is toegevoegd aan de catalogus voor zowel bougies als bougiekabels.

De bougiecatalogus 2013-2014 bevat het hele assortiment van bougies en gloeibougies. Op 384 pagina’s staan maar liefst 11.020 voertuigtoepassingen, met een onderverdeling in de assortimenten V-Line, D-Power en LPG LaserLine. Daarnaast zorgen de 10.760 kruisverwijzingen ervoor dat de producten makkelijk gevonden kunnen worden.

De tweede nieuwe catalogus bevat het hele assortiment bougiekabels van NGK. De bougiekabelcatalogus 2013-2014 bevat 344 pagina’s en geeft een overzicht van meer dan 5.500 voertuigtoepassingen. Een uitgebreid gedeelte met illustraties toont originele foto’s van de bougiekabels en specifieke gedetailleerde informatie over de lengte van de kabel en de connectortechnologie.

Voor handelsdoeleinden zijn beide catalogi in gedrukte vorm beschikbaar. Ze kunnen ook vanaf NGK.de als PDF worden gedownload.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.