Nieuwe start voor de aftermarket

Innovaties, trends, netwerken en workshops: Automechanika Frankfurt Digital Plus biedt dit alles en meer van 14 tot 16 september 2021. Zowel live in Frankfurt als online! Een compacte vakbeurs met een kwalitatief hoogstaand programma.

Partnercontent

Hoogtepunten uit het Automechanika Frankfurt Digital Plus programma

Het randprogramma wordt in zijn geheel live gestreamd en heeft tal van hoogtepunten en toekomstgerichte thema’s in petto. De Future Mobility Workshop 4.0, georganiseerd in samenwerking met het Instituut voor de Automobielindustrie (IfA), toont de technologieën, processen en bedrijfsmodellen van de toekomst voor autodealers en garages. Er zullen acht leerstations zijn die het traject van de klant vanuit een aftersalesperspectief in kaart brengen en de technologische transformatie tot leven brengen. Dit biedt automotive professionals waardevolle expertise en nieuwe ideeën voor de toekomst.

Digitalisering en technologische ontwikkelingen stellen autowerkplaatsen dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Om bij te blijven is regelmatige bijscholing essentieel. Automechanika Frankfurt Digital Plus biedt in samenwerking met vooraanstaande partners een reeks praktische workshops die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van autowerkplaatsen. In hal 3.0 zullen FabuCar en Autodoktoren live demonstraties van reparaties bij ongevallen geven.

De Automechanika Academy biedt op alle dagen een uitgebreid programma aan. Hier worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Tomorrow’s Service & Mobility, Electromobility, 3D printing en de Car Wash industrie gepresenteerd en besproken in paneldiscussies. Ook interessant zijn de presentaties en paneldiscussies over het thema digitalisering en nieuwe bedrijfsmodellen voor werkplaatsen.

In een tijd waarin klimaatverandering en milieubescherming een grote rol spelen, zijn de circulaire economie en remanufacturing belangrijker dan ooit. Daarom maakt de Automechanika Remanufacturing Day op 15 september zijn debuut. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Automotive Parts Remanufacturing Association (APRA) waarbij experts uitgebreid ingaan op de laatste ontwikkelingen.

Wie zich vooraf op www.automechanika.com/eventcalendar registreert voor een event of workshop, ontvangt een gratis ticket om de beurs persoonlijk te bezoeken of de livestream online te bekijken!

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *