Bram Schot, tussen 2018 en 2020 eindbaas bij Audi, wordt senior adviseur bij het platform voor schadeherstelmanagement Fixico. Als lid van de adviesraad zal Bram Schot het management van Fixico adviseren over productinnovatie, marktuitbreiding en het plannen van verdere groei.

Na zijn tijd bij Porsche en Audi bekleedde Bram Schot adviseursfuncties bij onder meer The Carlyle Group en TomTom. Momenteel is hij bestuurslid bij Shell. Bram Schot: “Fixico heeft zich in korte tijd op indrukwekkende wijze ontwikkeld tot Europees leider op de markt van autoherstel met technologie die een van oudsher traditionele markt geheel weet te digitaliseren. Hiermee is het erin geslaagd om een nieuw, significant efficiënter ecosysteem voor de aftersales-industrie op de markt te brengen en ik kijk ernaar uit om de oprichters te helpen bij hun verdere internationale expansie.”

Groei

Ceo en mede-oprichter van Fixico Derk Roodhuyzen de Vries: “We zijn vereerd Bram Schot te mogen verwelkomen in onze adviesraad. Zijn ongeëvenaarde netwerk en uitgebreide kennis van de mobiliteitsindustrie gaan onze groei verder versnellen. Er liggen grote kansen voor ons door een toegenomen behoefte aan centralisatie en digitalisering, die de perfecte omstandigheden creëren voor Fixico om de automotive servicemarkt te veranderen. Zijn ervaring zal van onschatbare waarde zijn bij het bouwen van een toonaangevend techbedrijf binnen de auto-industrie.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties