Nieuwe stofdichte ratelsleutel van Facom

Facom lanceert een nieuwe driekwartduims versie van een van zijn bestverkopende stofdichte ratelsleutels. De doppensleutelset KL500PB (zeskantige doppen) en KL501PB (twaalfkantige doppen) zijn voor het zware werk geschikt, waarbij hoge (draai)krachten van pas komen.

De doppensets bevatten ook de nieuwe KL161 stofdichte ratelsleutel. Deze heeft een dubbel verzegelde en stofdichte kop, die ervoor zorgt dat vloeistoffen en stof niet kunnen doordringen in het 120-tanden mechanisme. De gebruiker kan de kop van de ratel naar beneden duwen zonder dat die onbedoeld omkeert, zelfs met een handschoen aan of met een vette hand.

Inge De Cuyper, marketingmanager bij Facom Benelux: “We ontwierpen onze nieuwe doppensets met het doel ze zo sterk en betrouwbaar mogelijk te maken in de zwaarste werkomstandigheden. Als een dop of ratel uitvalt terwijl men hoge krachten uitoefent, kan het resultaat rampzalig zijn. Met deze set kunnen onze klanten erop vertrouwen dat zelfs de strakste en grote bouten veilig en efficiënt kunnen losgemaakt en vastgezet worden.”

Elke set bevat dertien doppen variërend van 19 tot 55 millimeter, een 200 en 400 millimeter verlengstuk en glijdende T-hendel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.