Nieuwe vestiging ASN in Purmerend

ASN Autoschade Service Amsterdam opent op 1 oktober een vestiging in Purmerend. De uitbreiding past in de strategie van ASN Autoschade Service Amsterdam om de marktpositie in Noord-Holland verder te versterken.

ASN Autoschade Service Amsterdam heeft de afgelopen jaren een sterke positie verworven. Vanuit de hoofdvestiging in Amsterdam en de nevenvestiging in Aalsmeer bestrijkt het schadeherstelbedrijf een groot deel van de regio Amsterdam. Door de start in Purmerend komt daar op 1 oktober onder de nieuwe naam ASN Autoschade Service Purmerend een derde pijler bij.

“Wij zoeken continu naar mogelijkheden om ons rendement te verbeteren”, vertelt directeur Matthieu Sol. “Onze strategie is er daarbij op gericht om lichtere autoschades lokaal te herstellen en de grote schades te centraliseren in Amsterdam. Onze nieuwe vestiging in Purmerend past perfect in dit model. Het bedrijf heeft dankzij de vakbekwaamheid en servicegerichtheid van John Veltrop al ruim twintig jaar een grote naamsbekendheid in Purmerend. Onder zijn leiding gaan we gewoon op deze voet door. Voor de klanten verandert er dus niets.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.