Nissens sterk gegroeid

Nissens uit Denemarken, fabrikant van onderdelen voor koel- en aircosystemen voor de eerste montage en de aftermarket, heeft sinds 2012 de omzet van de productgroep condensors met bijna veertig procent zien stijgen. Ook voor dit jaar wordt een verdere groei van die omzet voorzien.

Twee belangrijke redenen voor de groei zijn volgens Nissens een hoge kwaliteit en een breed en diep assortiment. De eerste reden staat garant voor een langere levensduur van Nissens-producten. Het bedrijf claimt een vijftig procent langere levensduur dan die van een aantal andere fabrikanten. Nissens bereikt dat resultaat door een speciaal ontwikkelde coating, die een extreem hoge mate van bescherming tegen corrosie biedt. 

Het assortiment bestaat inmiddels uit 1100 condensors, waarvan er alleen al in 2014-2015 tweehonderd nieuw aan het leveringsprogramma werden toegevoegd. Met dit assortiment dekt Nissens ongeveer 95 procent van de vraag uit de aftermarket, waarmee de modellen van een twintigtal autofabrikanten worden afgedekt.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.