Noordlease start online veiling bij FleetSelect

Noordlease, de grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland, veilt per 16 juni haar ex-lease auto’s tweewekelijks in een eigen online veiling bij FleetSelect. Bijzonder aan de veiling is dat alle auto’s zonder limiet worden geveild en direct worden gegund aan de hoogste bieder.

Gevraagd naar de argumenten waarom Noordlease heeft gekozen voor FleetSelect antwoordt Manager Operations Mark Feddes: “De betrouwbare en professionele wijze van afhandelen in combinatie met marktconforme opbrengsten is voor ons toch wel de grootste reden om te kiezen voor FleetSelect.” Directeur Gert Veenstra vult daarop aan: “Bovendien spreekt de gedachte dat BCA extra ondersteuning biedt ons erg aan.”

De online Noordlease veiling vindt om de week plaats en is toegankelijk voor alle kopers van FleetSelect. “Een aantrekkelijk aanbod met ex-leaseauto’s in alle prijsklassen maakt het voor onze kopers een zeer interessante veiling.” aldus Victor Veer, Business Development Manager bij FleetSelect. “De veiling zal om de week plaatsvinden op dinsdag om 16:30 uur. De afwikkeling vindt direct na de veiling plaats.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *